Според използваната технология

База данни и технология

Подарете си иновативна, най-съвременната технология, която ще Ви помогне бързо да се адаптирате към промените, генерира по-голяма бизнес стойност, и поддържа високо нивото на конкурентно предимство.

Вградена база данни за малки предприятия

Увеличава производителността на приложенията и моментално анализира нарастващите обеми от данни – с лек софтуер за управление на бизнеса, задвижвани от нашата in-memory платформа, SAP HANA.

Управлява бизнеса Ви в единно решение с опростен IT интерфейс

Направлява измеримо подобрение на производителността във всички Ваши ключови бизнес процеси

Използва анализи, за да предостави достъп до информация, обновена до последната секунда, което позволява поглед върху навиците на клиентите

Насладете се на силата на SAP HANA, платформа, достъпна за малкия и среден бизнес

4

Анализ, задвижен от SAP HANA

Управлявайте по-добре, взимайте решения по-бързо – сега с достъпната аналитична, in-memory платформа SAP HANA.

  • Възползвайте се от информация в реално време – за моментални отговори на Вашите бизнес въпроси
  • Подсилете служителите си да създават страндартни и специализирани справки с лекота
  • Насладете се на силата на платформата SAP HANA, достъпна за малкия и среден бизнес

Cloud Computing

Сега е времето за осъзнаете лекотата и достъпността на Cloud с SAP Business One, единно решение за управление на всички важни бизнес процеси.

  • Управление на IT инфраструктура с минимална инвестиция
  • Незадължаващи разходи за хардуер и софтуер
  • Задействате бизнеса Си бързо за предвидима такса за абониране

Business Intelligence решения

Увеличете колективното IQ на Вашата организация с инструменти за бизнес анализ, които предоставят поглед върху Вашата организация в реално време.

Подсилете екипите Си с 24/7, user-friendly достъп до BI и Big Data инструменти, от които се нуждаят, за да взимат по-бързи и информирани решения. Нашият BI софтуер и решения – включително и специални отчети, самообслужваща визуализация на данни и табла, анализи, мобилни приложения и още – може да помогне на бизнес потребителите да подобрят представянето си и да станат по-ефективни във всичко, което правят.

Предоставя бърз достъп до Business Intelligence

Подсилете бизнес потребителите с достъп по всяко време и на всяко място до ключови BI елементи. Ние можем да Ви помогнем да внедрите гъвкава Business Intelligence платформа, която ще: увеличи отзивчивостта, намали IT разходите, подобри представянето на фирмата и управлява по-добре процеса на взимане на решения в цялата организация.

Спечелете 24/7 достъп до критични данни в реално време – с помощта на аналитични приложения

Вземете данните, от които се нуждаете – в момента, в който се нуждаете – с мобилните BI аналитични решения на SAP. Давайки на потребителите си силата на информацията в реално време, им давате безгранична проницателност и способността да се вземе информирано действие, без значение къде са, което неминуемо води до повишаване на отзивчивостта и производителността на Вашата организация.

SAP Business One Мобилни Решения

SAP Business One предлага разнообразие от мобилни проложения за Apple платформа. Фирмите, които искат да управляват бизнеса си по време на път или на всяко друго място, сега могат да го постигнат с SAP Business One чрез мобилни приложения за IOS устройства.